Du kan komma åt kalendern genom att välja Kalender > Kalendervyn från sidonavigeringen.

Beroende på dina behörigheter kan du också komma åt andra användares kalender genom att välja personen i menyn Användare. Nyckeltalet avspeglar också valda användardata.

Du kan visa kalendern som dag-, vecko- eller månadsvy. Kalendern visar alla aktiviteter och du kan enkelt känna igen aktivitetsgruppen genom dess färg:

• Kalenderpost: Ljusblå
  • Att göra: Grön
  • Projektuppgift: Lila
  • Privat: Grå
  • Frånvaro: Orange

Du kan ändra inställningarna för kalendervyn genom att klicka på ikonen:

• Välj de timmar som visas i kalendervyn (start och slut).
  • Välj från vilken vardag din vecka börjar.
  • Visa eller dölj helgdagar.
  • Gruppera identiska kalenderaktiviteter.

Denna information sparas endast i din webbläsares cache så om du vill att ändringen ska vara kvar över alla webbläsare och enheter, gå till din Användarprofil och uppdatera informationen i sektionen Kalender och Aktiviteter.

Du kan även se andra användares kalendrar genom att använda Välj kalendrar knappen. När du har valt användarna kan du också spara vyn som en ny kalendergrupp genom att klicka på Spara som ny grupp.

I listan Planerade aktiviteter visas alla uppgifter som tilldelats till dig indelade i uppgifter som är försenade, förfaller idag eller inträffar i framtiden. Du kan enkelt redigera uppgiften genom att hålla musmarkören över den och till exempel gå vidare till ett senare datum.

Du kan lägga till nya kalenderposter och att göra-uppgifter i den här vyn. Om du ska lägga till en aktivitet för hela dagen går det att göra det genom att skapa aktiviteten i hela dagen sektionen. Genom att klicka på Redigera så öppnas all inställningar. Kalendern som öppnas bredvid sektionen för aktivitetsinformation gör det enklare att hitta tomma platser i kalendern, vilket gör det enklare att undvika dubbelbokning. Om du behöver redigera en post kan du öppna den från kalendern.

Aktivitetsgruppen kan inte ändras efter att aktiviteten har sparats första gången.