Användarens nyckelord är etiketter associerade med den användaren för att identifiera roller, kompetenser, certifiering eller plats. Nyckelord kan användas till exempel vid rapportering för att begränsa visade resultat och som ett filter Resursallokerings översikten.

Hantera användarens nyckelord

För att hantera användarens nyckelord, gå till Verktyg > Inställningar > Användare > Användarens nyckelord. Du kan lägga till nya nyckelord baserat på behov och redigera befintliga nyckelord. När du redigerar ett nyckelord kan du se hur många användare det är associerat med och visa en lista över dessa användare.

För att inaktivera eller ta bort ett nyckelord, håll bara muspekaren över raden så visas tillgängliga åtgärder. När du raderar ett nyckelord som är associerat med en användare ombeds du att flytta användaren till ett annat nyckelord eller endast radera nyckelordet från denna användaren.

Om du inaktiverar ett nyckelord som används kan det fortfarande användas'' för befintliga användare men kan inte användas för nya.

Koppla nyckelord till användare

För att koppla nyckelord mot användare gå till Verktyg > Användarhantering. Klicka för att öppna och redigera en användare och navigera till Användarinställningar >  Användarens nyckelord. Lägg till alla nyckelord som önskas.