Övriga tidregistreringstyper är typer som kan läggas till i Tid & utlägg men som inte är arbetstimmar och inte ackumulerar flextid, exempelvis lunch eller restid. Dessa tidregistreringstyper är inte inkluderade i dagliga timmar för användaren och kan rapporteras separat.

Övriga tidregistreringstyper kan bara användas på interna projekt.

Hantera övriga tidregistreringstyper

För att hantera övriga tidsregistreringstyper, gå till Inställningar > Register över arbetstyper, resekostnader & produkter > Övriga tidregistreringstyper. Du kan lägga till nya och redigera de befintliga baserat på dina behov. När du redigerar en arbetstyp kan du se om den är kopplad till tidsposter.

För att inaktivera eller ta bort en arbetstyp, håll bara muspekaren över raden så visas tillgängliga åtgärder.