Om din organisation inte använder några integrationer med ekonomisystem eller elektronisk fakturering, kan du överväga att skicka fakturor via e-post direkt från Severa.

Du hittar alternativet Bifoga till e-post under menyn Fler åtgärder på fakturan. När du klickar på fälten Skicka till, Kopia till och Hemlig kopia öppnas en lista med tillgängliga mottagare. Listan innehåller kundkontakter och användare från din egen organisation. Låsikonen ovanpå en kontaktperson anger att det inte finns någon e-postadress för den personen. Du kan också lägga till nya mottagare i den här vyn genom att skriva e-postadressen och välja Lägg till e-post "".

När du valt alla mottagare och granskat ämnet och meddelandet är fakturan redo att skickas. Om du vill granska PDF-filen med fakturan innan du skickar, klickar du bara på länken längst ned.