Du kan skapa försäljningsprojekten från den övre navigeringen genom att öppna menyn Lägg till ny eller klicka på Försäljning i sidonavigeringen. Redigera uppgifterna och välj Spara.

Valuta kan inte ändras när du sparat ett försäljningsprojekt, så om du använder flera valutor (tillägget Miljö med flera valutor krävs) väljer du korrekt valuta när du skapar försäljningsprojektet.

När du är klar omdirigeras du till det nya försäljningsprojektet. Du kan redigera informationen i ärendet eller lägga till försäljningsaktiviteter och anteckningar i det. Alla aktiviteter som är kopplade till ett ärende visas under Aktiviteter och kan enkelt ändras där. Från fliken Försäljning kan du också enkelt komma åt offerter och filer som lagts till i den och lägga till nya vid behov.

Om du navigerar bort från projektet kan du komma tillbaka till det genom att klicka på projektnamnet var som helst i systemet. Använd Historik i den övre navigeringen för att öppna de senaste tio platserna du har besökt.