Als uw organisatie geen financiële integraties of elektronische facturering gebruikt, kunt u overwegen facturen rechtstreeks vanuit Severa te verzenden.

U vindt de optie Bij de e-mail voegen in het menu Meer acties van de factuur. Als u op de velden Aan, Cc en Bcc klikt, dan wordt een lijst met beschikbare ontvangers geopend. De lijst bevat contactpersonen van klanten en gebruikers uit uw eigen organisatie. Het hangslotpictogram op een contactpersoon geeft aan dat er geen e-mailadres voor die persoon is ingevoerd. In deze weergave kunt u ook nieuwe ontvangers toevoegen door het e-mailadres te typen en E-mail toevoegen te selecteren.

Nadat u alle ontvangers hebt gekozen en het onderwerp en bericht hebt gecontroleerd, is de factuur klaar om te worden verzonden. Als u de pdf van de factuur wilt bekijken voordat u deze verzendt, dan klikt u op de link onderaan.