When Security add-on** is enabled, you can create a whitelist of IP addresses and prevent login from any other IP address.

Netwerkbeperkingen beheren

Om netwerkbeperkingen te beheren, gaat u naar Instellingen > Systeeminstellingen > Netwerkbeperkingen. De IP-adressen kunnen zowel het formaat IPv4 als IPv6 hebben en moeten worden ingevoerd in het formaat "x.x.x.x" (bijvoorbeeld 192.168.0.100).

• Als u de functie in gebruik wilt nemen, dan voert u eerst alle toegestane IP-adressen in en schakelt u daarna de functie in met behulp van de wisselknop.
  • Worden er IP-adressen toegevoegd of verwijderd wanneer de functie al is ingeschakeld in de instellingen, dan worden deze wijzigingen onmiddellijk van kracht.

Op de gebruikers die al zijn ingelogd, heeft dit geen invloed, maar er vindt authenticatie plaats wanneer zij de volgende keer weer inloggen.