Als er taken voor uw project zijn die enige tijd in beslag nemen en verschillende statussen doorlopen, dan raden we u aan projecttaken te gebruiken. Deze vindt u op het tabblad Samenwerking. Daar kunnen alle projectleden de status van de verschillende taken voor het project gemakkelijk aflezen. Door de kanbanweergave kunt u taken ook eenvoudig van de ene naar de andere status slepen. Als u meer wilt zien, dan klikt u op de taaknaam, zodat u de taak kunt bekijken.

Projectleden kunnen hier ook opmerkingen en bestanden voor samenwerkingsdoeleinden delen.