U kunt op verschillende manieren inloggen. Alle inlogopties zijn automatisch beschikbaar, dus als uw bedrijf bijvoorbeeld gebruikmaakt van Google-services, dan kunt u met uw Google-inloggegevens inloggen. Het e-mailadres dat u voor Google gebruikt, moet dan wel hetzelfde zijn als uw inlognaam voor Severa.

Type inloggegevens
Severa-inloggegevens De gebruikersnaam is uw e-mailadres en het wachtwoord wordt ingesteld wanneer u de eerste keer bij Severa inlogt.
Google-inloggegevens U kunt inloggen met uw Google-inloggegevens. Uw Google- en Severa-e-mailadressen moeten hetzelfde zijn.
Microsoft-inloggegevens U kunt inloggen met uw Microsoft-inloggegevens (bijvoorbeeld die voor O365 of Azure). Uw Microsoft- en Severa-e-mailadressen moeten hetzelfde zijn.