Du kan välja mellan några olika inloggningsalternativ. Alla inloggningsalternativ används automatiskt, så om ditt företag till exempel använder Googles tjänster kan du logga in med dina Google-inloggningsuppgifter så länge den e-postadress som används i Google är densamma som ditt inloggningsnamn i Severa.

Inloggningstyp
Inloggningsuppgifter för Severa Användarnamnet är din e-postadress och du väljer lösenord första gången du loggar in i Severa.
Inloggningsuppgifter för Google Du kan logga in med dina Google-inloggningsuppgifter. Dina Google- och Severa-e-postadresser måste vara desamma.
Inloggningsuppgifter för Microsoft Du kan logga in med dina Microsoft-inloggningsuppgifter (till exempel O365 eller Azure). Dina Microsoft- och Severa-e-postadresser måste vara desamma.