Kalenderresurs är exempel på kontorsutrustning, konferensrum eller andra företagstillgångar som kan bokas via kalendern. För att se bokningsstatus för en resurs, gå till Kalender > Kalendervy och välj den specifika resursen vid menyn Välj kalender.

Hantera kalenderresurser

För att hantera kalenderresurser gå till Inställningar > Kalender & Aktiviteter > Kalender resurser. Lägg till, redigera och inaktivera kalenderresurser efter dina behov.