Kalenteriresurssit voivat olla esimerkiksi neuvotteluhuoneita tai muita varattavia asioita. Nähdäksesi kalenteriresurssin varauksen tilan, valitse Aikataulu > Kalenteri ja valitse se Valitse kalentereita -valikosta.

Kalenteriresurssien hallinnointi

Asetukset > Kalenteri & tehtävät > Kalenteriresurssit alta voidaan hallinnoida kalenteriresursseja. Lisää, muokkaa ja piilota resursseja oman tarpeen mukaan.