Sarakkeiden lajitteluperuste -asetuksella voidaan määrittää miten lajittelu tehdään, kun tietoja lajitellaan useamman kentän mukaan.

Voit määrittää lajittelun joko ensimmäisen tai viimeisen sarakkeen mukaan. Oletuksena viimeisin valittu kenttä on oletus ja tämä toiminnallisuus on tuttu monille, jotka käyttävät taulukkolaskentaohjelmia.

Voit hallita miten lajittelu tehdään valitsemalla Asetukset > Järjestelmäasetukset > Sarakkeiden lajitteluperuste.