Severassa paras tapa poissaolojen kirjaamiseen on aktiviteetit. Voit lisätä ne ylhäältä navigoinnin Lisää uusi -valikon kautta, tai Tunnit & Kulut -näkymän kautta klikkaamalla Lisää tuntikirjaus -painikkeen vieressä olevan nuolen takaa > Lisää poissaolo. Suosittelemme tekemään lisäyksen Lisää uusi -osion kautta silloin, kun lisätään pidempää poissaoloa, esimerkiksi lomaa.

Tunnit & kulut -näkymästä on helppo lisätä yksittäisen päivän tai osapäivän poissaolo. Poissaolot lasketaan mukaan päivittäisiin tunteihin tuntikirjausnäkymässä.

Kirjatessasi Koko päivän poissaolon, merkinnän tuntien määrä määritetään automaattisesti työsopimuksellasi määritetyn Päivittäisten tuntien mukaan.