Suodattimet helpottavat tiedon rajaamista raporteilla. Jokaisella raportilla on esivalittuna usemmin käytetyt suodattimet. Voit käyttää valmiita suodattimia tai poistaa ne. Viemällä hiiri suodattimen päälle Poista valitut -valinta aktivoituu.

Jokaiselle raportille on myös esivalittuja arvoja ja raporttityypistä riippuen voit muokata arvoja mielesi mukaan.

Listaraportit

Klikkaa Valitse arvot -painiketta nähdäksesi listan valituista sekä käytettävissä olevista arvoista. Voit lisätä arvon valitsemalla sen Käytettävissä olevat arvot -osiosta. Voit poistaa valitun arvon viemällä hiiren arvon päälle ja klikkaamalla poista-painiketta.

Graafiset raportit

Graafisille raporteille voit valita yhden Tietolähteen (Myynti, Tilausten määrä, Laskutus, Liikevaihto, Myyntikate, Kate ja Myyntiaktiviteetti), Ryhmittelyn ja Aikajakson. Voit lisätä raportille myös tiedon edelliseltä vuodelta, ennusteen sekä näyttää tiedot käyttäen myynnin todennäköisyyttä kertoimena.

Analyysiraportit

Analyysiraporteille voit valita haluamasi arvot, mutta voit valita Ryhmittely -osioon maksimissaan kolme arvoa. Lisäksi aikajaksot on rajatumpia kuin esimerkiksi lista-raporteilla. Voit lisätä raportille myös tiedon edelliseltä vuodelta, ennusteen sekä näyttää tiedot käyttäen myynnin todennäköisyyttä kertoimena.