Julkaisutiedotteet uusista ja päivitetyistä ominaisuuksista ja korjauksista.

Julkaisutiedote viikot 8 - 9

Korjaukset
Projektit
Projektin maksuerien kustannuspaikka periytyy projektipohjalta.
Projektikohtaisten työlajien valinta ei toimi oikein kun valitaan kaikki työlajit kerralla.
Kuvaus-kentän teksti kopioidaan projektipohjalta, vaikka sitä ei ole valittu kopioitavaksi.
Raportit
Kun Käyttäjät-käyttöoikeus on valittu tasolle "Ei mitään", ei voi luoda jaettuja raportteja.
Aikataulu
Kun kalenterimerkintä merkitään valmiiksi kalenterinäkymästä, päivittyy tieto näkymään vasta kun sivun päivittää.
Tunnit & kulut
Yli vuorokauden jatkunutta kellotusta ei voi muokata tai tallentaa oikein.

Julkaisutiedote viikot 4 - 7

Uutuudet ja parannukset
Maksutiedon siirtyminen Netvisorista Severaan
Uuden integraation myötä voidaan tuoda myyntilaskun maksutieto automaattisesti Netvisorista Severaan. Integraatio on saatavilla suomalaisille yrityksille, joilla on käytössä Severa-Netvisor -integraatio.
Uusi arvo raportointiin
Asiakkaan y-tunnus on nyt lisättävissä raportille arvoksi Nimikkeet- ja Työtunnit-raportilla.
Kopioi projektin aikajana projektipohjaa käytettäessä
Aiemmin projektipohjaa käytettäessä projektin ja vaiheiden aikajanat määritettiin uudella projektilla kiinteästi kuukauden pituisiksi. Nyt projektin, vaiheiden ja aktiviteettien aikajanat ja ajankohdat periytyvät pohjana käytettävältä projektilta.
Korjaukset
Aktiviteetit
Aktiviteettien yhteenvetosähköpostit sisältävät HTML tageja.
Projektit
Sähköpostiviesti suoritetusta laskuajosta ei muodostu aikataulutetussa laskutuksessa.

Julkaisutiedote viikot 1 - 3

Korjaukset
Taloushallinnon integraatiot
Vikatilanne Severan ja eAccountingin välisen integraation käyttöönotossa.
Projektit
Laskun PDF-tiedostolla näytettävä yhteyshenkilön titteli näytetään käyttäjän kieliasetuksen mukaisella kielellä.
Varoitus liittyen laskukohtaisiin asetuksiin näytetään nyt myös laskupohjalla.