Julkaisutiedotteet uusista ja päivitetyistä ominaisuuksista ja korjauksista.

Julkaisutiedote viikot 13 ja 14

Korjaukset
Projektit
Aikataulutettu laskutus ei luo laskuja laskutussuunnitelman mukaisesti.
Projektit
Ongelma toistuvan maksuerän aikajaksossa, kun laskurivin aloituspäivämäärä on määritetty tulevaisuuteen.
Raportit
Ongelma Myynnin tila -suodattimessa myyntityöraportilla.
Virheilmoitus Analyysi tunneista -raporttia avatessa.
Tilaus
Seuraavan laskutuskauden aikajakso on menneisyydessä.

Julkaisutiedote viikot 10 - 12

Uutuudet ja parannukset
Vedä ja pudota toimintoja projektin aikajanalle
Mahdollisuus vetää ja pudottaa aktiviteetteja projektin aikajanalla saman vaiheen sisällä ja nopeasti hienosäätää suunnitelmaa, kun aikataulu muuttuu.
Korjaukset
Projektit
Virheilmoitus kun yritetään luoda uutta laskua.
Raportit
Ongelma käyttäjäsuodattimessa Resursointi henkilöittäin(%) -raportissa.
Asetukset
Arkipyhien poistaminen käytöstä ei muuta liukumaa oikein.

Julkaisutiedote viikot 8 ja 9

Korjaukset
Projektit
Projektin maksuerien kustannuspaikka periytyy projektipohjalta.
Projektikohtaisten työlajien valinta ei toimi oikein kun valitaan kaikki työlajit kerralla.
Kuvaus-kentän teksti kopioidaan projektipohjalta, vaikka sitä ei ole valittu kopioitavaksi.
Raportit
Kun Käyttäjät-käyttöoikeus on valittu tasolle "Ei mitään", ei voi luoda jaettuja raportteja.
Aikataulu
Kun kalenterimerkintä merkitään valmiiksi kalenterinäkymästä, päivittyy tieto näkymään vasta kun sivun päivittää.
Tunnit & kulut
Yli vuorokauden jatkunutta kellotusta ei voi muokata tai tallentaa oikein.

Julkaisutiedote viikot 4 - 7

Uutuudet ja parannukset
Maksutiedon siirtyminen Netvisorista Severaan
Uuden integraation myötä voidaan tuoda myyntilaskun maksutieto automaattisesti Netvisorista Severaan. Integraatio on saatavilla suomalaisille yrityksille, joilla on käytössä Severa-Netvisor -integraatio.
Uusi arvo raportointiin
Asiakkaan y-tunnus on nyt lisättävissä raportille arvoksi Nimikkeet- ja Työtunnit-raportilla.
Kopioi projektin aikajana projektipohjaa käytettäessä
Aiemmin projektipohjaa käytettäessä projektin ja vaiheiden aikajanat määritettiin uudella projektilla kiinteästi kuukauden pituisiksi. Nyt projektin, vaiheiden ja aktiviteettien aikajanat ja ajankohdat periytyvät pohjana käytettävältä projektilta.
Korjaukset
Aktiviteetit
Aktiviteettien yhteenvetosähköpostit sisältävät HTML tageja.
Projektit
Sähköpostiviesti suoritetusta laskuajosta ei muodostu aikataulutetussa laskutuksessa.

Julkaisutiedote viikot 1 - 3

Korjaukset
Taloushallinnon integraatiot
Vikatilanne Severan ja eAccountingin välisen integraation käyttöönotossa.
Projektit
Laskun PDF-tiedostolla näytettävä yhteyshenkilön titteli näytetään käyttäjän kieliasetuksen mukaisella kielellä.
Varoitus liittyen laskukohtaisiin asetuksiin näytetään nyt myös laskupohjalla.