BI Book on käyttäjäystävällinen analytiikka- ja raportointityökalu, joka automatisoi Severa-raportoinnin ja tuo syvyyttä dataan. BI Book hyödyntää Microsoftin suosittua analytiikkatyökalua Power BI:tä. BI Book hakee raportoitavan datan reaaliaikaisesti Severasta ja esittää sen dynaamisten ja visuaalisesti selkeiden dashboardien avulla. Sen avulla voit räätälöidä, muokata ja parantaa kaikkia raportteja organisaatiossasi helposti muutamalla klikkauksella.

BI Book on markkinoiden helpoin tapa integroida Severa Power BI:hin tai muihin analytiikkatyökaluihin kuten Qlik, Tableau ja Google Data Studio. BI Book yhdistää kaikkien järjestelmiesi raportoinnin yhteen portaaliin tehden raporttien laatimisesta ja jakamisesta mahdollisimman helppoa. BI Bookin pystyy integroimaan yli 50 järjestelmään ja yhdistelemään eri järjestelmien dataa yhtenäisiksi raporteiksi. BI Book helpottaa raporttien jakamista ja hallinnointia erilaisten käyttäjäoikeuksien avulla ja tuo samalla raportoinnin lähemmäksi koko organisaation arkea.

Käyttöönotto

Pääkäyttäjän tulee aktivoida integraation käyttöönottoa varten tulee Visma Severan REST API -rajapinta "Laajennukset-osion kautta, kts. ohje "Lisäosan tai rajapinnan lisääminen ja poistaminen käytöstä".

Tämän jälkeen avaa Bi Bookin ohjeet ja määrittele REST API tunnukset sekä käyttöönotto heidän ohjeen mukaan. Ohje Severan API tunnusten luomiseen.

Integraation kehitys ja tuki

Integraation on toteuttanut Renance - Automated Financials Services Oy ja he vastaavat integraation kehittämisestä sekä tuesta (bibook@renance.com).