Pääset kalenterinäkymään sivunavigaation Aikataulu > Kalenteri kautta.

Käyttöoikeuksista riippuen, voit tarkastella toisen käyttäjän kalenterinäkymää valitsemalla halutun käyttäjän Käyttäjä-valikosta. Huomaathan, että KPI luvut päivittyvät valitun käyttäjän mukaan.

Kalenteria voidaan tarkastella, päivä-, viikko- tai kuukausitasolla. Täällä näet kaikki merkinnät ja värikoodista tunnistat aktiviteettiryhmän.

• Kalenterimerkintä: Vaaleansininen
  • To-do: Vihreä
  • Projektitehtävä: Violetti
  • Henkilökohtainen: Harmaa
  • Poissaolo: Oranssi

Ratas-kuvakkeesta voit vaihtaa kalenterinäkymän asetuksia:

• Valitse tuntiväli, jonka kalenteri näyttää (Alkamisaika ja päättymisaika).
  • Valitse mistä päivästä viikko alkaa.
  • Näytä tai piilota viikonloput.
  • Ryhmittele samanlaiset kalenteritapahtumat

Nämä asetukset tallentuvat kyseisen selaimen välimuistiin, mutta jos haluat asetuksen vaikuttavan kaikkiin käytettäviin selaimiin/laitteisiin, tee muutos valitsemalla Oma profiili > Kalenterinäkymä.

Voit myös tarkastella muiden käyttäjien kalentereita klikkaamalla Valitse kalentereita -painiketta. Valittuasi käyttäjän, voit tallentaa näkymän uudeksi kalenteriryhmäksi valitsemalla Tallenna uutena ryhmänä.

Suunnitellut aktiviteetit -listalta näet myös sinulle kohdistetut tehtävät jaoteltuna myöhässä oleviin, tänään tehtäviin ja myöhemmin tapahtuviin tehtäviin. Listalta pääset nopeasti muokkaamaan valittua tehtävää, esimerkiksi siirtämään sen myöhempään ajankohtaan.

Näkymässä pääset lisäämään kalenteri- ja To-do -merkintöjä. Jos sinun tarvitsee lisätä Kokopäivä-merkintä, onnistuu se klikkaamalla kalenteria kokopäivä-osiossa. Klikkaamalla Muokkaa-painiketta kaikki muokkausvaihtoehdot tulevat näkyviin. Merkintää lisättäessä näet viereisessä kalenterissa myös valitulle päivälle tehdyt muut merkinnät, joka helpottaa vapaan ajan löytämistä. Mikäli sinun tarvitsee muokata merkintää, voit avata merkinnän kalenterista muokkausta varten.

Aktiviteettiryhmää ei voi muuttaa, kun aktiviteetti on luotu ja tallennettu ensimmäisen kerran.