Voit lähettää laskulla ollessasi siihen liittyvän huomautuslaskun sähköpostitse tai tallentaa sen PDF-tiedostona ja lähettää sen muuta kautta asiakkaalle.

Muistutustoiminnot löytyvät laskun Lisää toimintoja -valikosta niille laskuille, jotka on lähetetty ja joiden eräpäivä on menneisyydessä. Valittaessa kumman tahansa seuraavista vaihtoehdoista, muodostuu PDF-laskutiedosto, jonka nimi on Muistutuslasku.

1. Näytä muistutus PDF: Lataa muistutuslasku PDF-tiedostona.
  2. Lähetä muistutus sähköpostilla: Lähetä asiakkaan yhteyshenkilölle sähköposti, jossa muistutuslasku on PDF-liitteenä.