Valuutat ovat saatavilla Platinum ja Enterprise -versioissa.

Monivaluutta-lisäosa mahdollistaa uusien valuuttojen lisäämisen Asetuksiin ja niiden liittämisen asiakkaisiin ja/tai projekteihin.

Uuden valuutan lisäämiseksi on asetettava valuuttakurssi yrityksen perusvaluuttaa vasten. Uusi valuutta voidaan määrittää sitten asiakkaiden oletusvaluutaksi. Asetukset > Organisaatio > Valuutat alta voit hallinnoida valuuttoja.

Uuden valuutan lisääminen

Lisätäksesi uuden valuutan, klikkaa Lisää valuutta. Valitse valuutta alasvetovalikosta ja syötä haluttu valuuttakurssi suhteessa organisaatiosi perusvaluuttaan. Lopuksi Tallenna uusi valuutta.

Varmistaaksesi yrityksen perusvaluutan valitse Asetukset > Organisaatio > Yrityksen asetukset > Muut asetukset.

Valuuttojen muokkaus

Pääset muokkaamaan olemassa olevaa valuuttaa klikkaamalla hiirellä sen päällä. Muokkaa tiedot ja Tallenna.

Valuutan poistaminen käytöstä/kokonaan

Poistaaksesi valuutan käytöstä tai kokonaan, vie hiiri sen päälle ja valitse Poista käytöstä tai Poista.

Käytössä olevia valuuttoja ei ole mahdollista poistaa kokonaan. Jos haluat tarkistaa, onko valuutta käytössä, klikkaa sen päällä hiirellä.