Tuotteiden avulla voidaan viitatata sellaisiin projektin kustannuksiin ja kuluihin jotka voidaan laskuttaa tai ei laskuttaa asiakkaalta. Tuotteet voivat olla kiinteitä maksueriä, asiakkaalle myytäviä tuotteita (esim. mainostila, suunnitelma, tietokoneen kaapelit), tai palvelu kuten seminaari tai koulutus.

On hyvä miettiä hetki mitä yrityksenne myy. Tuotteiden ja palveluiden määrittäminen auttaa sinua määrittämään ryhmät, mallipohjat sekä hinnastot ennen myyntityön tai projektin aloittamista. Tietojen lisäämisen jälkeen ne ovat helposti syötettävissä ja tämän lisäksi säästät aikaa, estät hinnoitteluvirheet laskutuksessa ja saat luotettavampia raportteja.

Tuotteet on jaettu kolmeen tuotetyyppiin. Tuotetyyppien avulla voidaan määritellä erityyppinen laskutus riippuen laskutetaanko fyysisiä tuotteita, ulkoista työtä tai sisäistä työtä. Tuotetyypit ovat Oma työ, Alihankinta ja Tuotteet.

Tuotteiden hallinnointi

Tuotteita käytetään apuna, kun myyntitöille ja projekteille lisätään maksueriä. Tuotteista annetaan perustiedot, joiden avulla lisääminen on nopeaa ja virheiden määrä pienempi.

Lisää tuote valitsemalla Asetukset > Työaika-, matkakulu- & tuoterekisterit > Tuotteet. Anna tuotteelle tiedot, kuten tunniste, ryhmä, yksikkö, kulu ja hinta ja valitse Tallenna.