Tuoteryhmien avulla voidaan ryhmitellä tuotteet ja palvelut yhteisten ominaisuuksien perusteella.

Ryhmät voivat perustua tuotteen tyyppiin, tuotteen sijaintiin tai osastoon, joka tarjoaa palvelun. Esimerkiksi, jos tuotteena on mainostila, ryhmä voi olla verkko, televisio, radio, aikakausilehti tai sanomalehti.

Tuoteryhmien hallinnointi

Lisää tuoteryhmä valitsemalla Asetukset > Työaika-, matkakulu- & tuoterekisterit > Tuoteryhmät ja valitse Lisää tuoteryhmä. Voit määrittää oletus tuoteryhmän, joka määritetään automaattisesti uusille tuotteille ellei sitä vaihdeta lisäysvaiheessa.