Pääset to-do listalle sivunavigaation Aikataulu > Tehtävälista kautta. Tehtävälistalla näet kaikki merkinnät listamuodossa ja värikoodista tunnistat aktiviteettiryhmän.

• Kalenterimerkintä: Vaaleansininen
  • To-do: Vihreä
  • Projektitehtävä: Violetti
  • Henkilökohtainen: Harmaa
  • Poissaolo: Oranssi

Käyttöoikeuksista riippuen, voit tarkastella toisen käyttäjän tehtävälistaa valitsemalla halutun käyttäjän Käyttäjä-valikosta. Huomaathan, että KPI luvut päivittyvät valitun käyttäjän mukaan.

Tehtävälistalla näkyvät tehtävät on jaoteltu myöhässä oleviin, tänään ja myöhemmin tapahtuviin tehtäviin. Listalta pääset nopeasti lisäämään uuden tehtävän valitsemalla Lisää tehtävä tai muokkaamaan valittua tehtävää, esimerkiksi siirtämään sen myöhempään ajankohtaan. Huomaathan, että jo tallennetun merkinnän aktiviteettiryhmää ei ole mahdollista muuttaa jälkikäteen.

Käytettäessä resursointia, voit nähdä myös resurssiallokaatiosi Resurssiallokaatiot-osiossa.

Käytä massapäivitystoimintoa siirtääksesi tietyn osion tehtäviä eteenpäin tai merkitäksesi ne valmiiksi. Viemällä hiiren tehtävälistan päälle, voit valita yksittäisiä merkintöjä ja päivittää niitä helposti.