Pääset Kanban-näkymään sivunavigaation Aikataulu > Projektitehtävien kanban kautta. Käyttöoikeuksista riippuen, voit tarkastella projektitehtäviä erilaisten suodattimien avulla.

Mikäli Resursointi on käytössä yrityksellänne, voit nähdä myös resurssiallokaatiosi Resurssiallokaatiot-osiossa.

Projektitehtävästä näytetään sille annettu nimi, asiakas, projekti sekä alkuperäinen deadline. Mikäli päiväys on jo ohitettu, päivämäärä näytetään punaisella. Jos projektitehtävä on jo jollakin työn alla, kuvakkeessa näkyy joko käyttäjän kuva tai nimikirjaimet.

Tässä näkymässä voit nopeasti tarkastella ja muokata projektitehtäviä klikkaamalla tehtävän otsikkoa. Muokkaustilassa voit määrittää tehtävälle esimerkiksi tekijän.

Voit muokata projektitehtävien tilaa raahaamalla halutun tehtävän tilasta toiseen. Kun tehtävä siirretään Valmis-tilaan, se merkitään automaattisesti valmiiksi, eikä sitä näytetä enää tehtävälistalla meneillään olevana.