Kun Tietoturva-lisäosa on käytössä, voit luoda sallittujen IP-osoitteiden listan ja näin ollen estää pääsyn muista IP osoitteista.

Verkon rajoitusten hallinta

Valitse Asetukset > Järjestelmäasetukset > Verkon rajoitukset hallinnoidaksesi verkon rajoituksia. IP-osoitteet voivat olla joko IPv4- tai IPv6-muodossa, ja ne tulee syöttää muodossa "x.x.x.x" (esim. 192.168.0.100).

• Kun otat palvelun käyttöön, voit ensimmäiseksi lisätä kaikki sallitut IP-osoitteet ja sen jälkeen kytkeä toiminnon päälle liukukytkimestä.
  • Kun toiminto on päällä ja lisäät tai poistat IP-osoitteita, muutokset astuvat heti voimaan.

Muutos ei vaikuta jo kirjautuneisiin käyttäjiin ja heidät todennetaan seuraavan kirjautumisen yhteydessä.