Silverbucket-integraation teknisen toteutuksen on tehnyt Silverbucket Severan SOAP API -rajapintaa käyttäen. Silverbucket ohjelmistosta löytyy rajapinta Severaan, jonka avulla Severan projektitieto, projektiin liittyvät henkilötiedot sekä toteutuneet tunnit viedään Silverbucketiin.

Jotta rajapinnan käyttöönotto onnistuu, Severassa tulee olla kytkettynä Severan SOAP API -lisäosa päälle. Lisäosan aktivointi onnistuu pääkäyttäjän oikeuksilla rattaan kuvakkeen takaa > Tilaus > Integraatiot. Katso tarkemmat ohjeet SOAP API:sta. Kun Severan SOAP API on käytössä, voitte luoda rajapintaa varten tarvittavan API-avaimen.

Varsinainen käyttöönotto tapahtuu Silverbucketin puolelta, sekä rajapinnan toteutuksen käyttötuki tarjotaan Silverbucketin toimesta.