Asetukset > Raportoinnin tunnusluvut (KPIt) > KPI-lukujen käyttö kautta voit valita mitä KPI lukuja näytetään.

Tunnit & kulut

Valitse arvot, jotka näytetään käyttäjille Tunnit & kulut -näkymässä. Itseluodut Käyttäjä KPI't, jotka on luotu KPI-lukujen luonti kautta, voidaan valita myös arvoiksi.

Projektin taloustiedot

Valitse arvot, jotka näytetään projektin Taloustiedot-välilehdellä.

Projekti KPI*t

Valitse arvot, jotka näytetään projektin Taloustiedot-välilehdellä. Itseluodut Projekti KPI't, jotka on luotu KPI-lukujen luonti kautta, voidaan valita myös arvoiksi.

Työryhmän tuottavuus

Kun projektia laskutetaan kiinteähintaisesti, on tärkeää tietää miten projektilla menee verrattaessa tuntihintaiseen laskutukseen. Laskutuksen osuus on käyttäjä KPI, joka kertoo kuinka paljon jokainen projektin jäsen on tuottanut projektilaskutusta. Tämä KPI tarjoaa paljon tietoa erityisesti silloin, kun projektia laskutetaan kiinteällä hinnalla.

Määrittääksesi miten laskutuksen osuus lasketaan yrityksessänne, valitse Asetukset > Raportoinnin tunnusluvut (KPIt) > KPI-lukujen käyttö. Oletuksena työntekijöiden Laskutuksen osuus lasketaan perustuen tuntien arvoon, mutta se voidaan laskea myös tuntien määrään tai kuluun perustuen.

Voit myös valita mitä laskutusta laskentaan otetaan mukaan. Oletuksena laskentaan otetaan mukaan työtunnit sekä tuotteet, joiden tyyppinä on Oma työ.