Jos projektillasi on tehtäviä jotka vaativat enemmän aikaa ja käyvät läpi eri tiloja, suosittelemme käyttämään projektitehtäviä. Ne löytyvät Kollaboraatio-välilehdeltä, josta jokainen projektiryhmän jäsen näkee helposti projektin eri tehtävien statuksen. Kanban mahdollistaa tapahtumien helpon siirtelyn tilasta toiseen raahaamalla. Projektitehtävän otsikkoa klikkaamalla pääset tarkastelemaan tehtävää tarkemmin.

Täällä työryhmän jäsenet voivat myös jakaa kommentteja ja tiedostoja projektiin liittyen.