Laskujen lähettäminen sähköpostitse suoraan Severasta on hyvä vaihtoehto, mikäli käytössä ei ole sähköisen laskutuksen tai taloushallinnon integraatiota.

Liitä sähköpostiin -toiminto löytyy laskun Lisää toimintoja -valikosta. Kun klikkaat vastaanottajat, kopion vastaanottajat ja piilokopion vastaanottajat, lista valittavista vastaanottajista avautuu. Lista näyttää asiakaskortin kontaktit sekä oman organisaation käyttäjät. Mikäli käyttäjän tai yhteyshenkilön ikonin päällä on lukon kuva, ei tälle ole tallennettu sähköpostiosoitetta. Voit myös kirjoittaa vastaanottajan sähköpostiosoitteen ja valita Lisää sähköpostiosoite “”.

Kun olet valinnut kaikki vastaanottajat ja olet tarkastanut aiheen sekä viestin, voit lähettää laskun eteenpäin. Jos haluat tarkastaa PDF-laskun ennen lähetystä, onnistuu se klikkaamalla linkkiä viestin alaosassa.