Voit hallinnoida omia tietoja ja asetuksia Oma profiili -näkymässä. Pääset tänne ylälaidan toimintovalikosta.

Oma profiili -näkymä on jaettu useampaan osioon ja voit liikkua näkymässä vasemman sivunavigaation avulla sekä käyttämällä hakua. Kun päivität oman tunnuksen tietoja, ohjataan sinut Visma tunnus -palvelun asetussivulle, joka aukeaa omaan selainikkunaan. Näitä tietoja ovat:

• Sähköpostiosoitteen vaihtaminen
  • Tietuturva-asetuksien muuttaminen
  • Salasanan vaihtaminen
  • Kaksivaiheisen autentikoinnin käyttöönotto

Henkilökohtaiset tiedot

Hallinnoi omia henkilötietojasi, ja vaihda Severa-ympäristösi muotoilu- sekä kieliasetuksia (päivämäärän, ajan sekä numeroiden muotoilu, Kieli ja Aikavyöhyke).

Täällä voit myös lisätä Omaan profiiliisi linkkejä suosikkisivustoillesi, jolloin pääset siirtymään niihin nopeammin.

Työntekijän asetukset

Työllisyyttäsi koskevat tiedot:

• työsopimuksesi,
  • liukuma (kun käytössä organisaatiosi asetuksissa),
  • käyttäjän avainsanat,
  • muistiinpanot,
  • lisäkentät (kun otettu käyttöön organisaatiosi asetuksissa),
  • ja kulu/tunti poikkeukset.

Tietoturva & salasana

Pääsy henkilökohtaisiin tietuturva-asetuksiin, joita ohjataan Visma Tunnus -palvelussa tai lähetä salasanan palautuslinkki asettaaksesi uuden salasanan tilille.

Ilmoitukset

Hallitse sekä sähköposti- että tietoturvailmoituksia.

Työtunnit

Kellotuksen ehdotukset

Hallinnoi mitä Kellotus-näkymässä näytetään, aloittaaksesi uusia kellotuksia helpommin. Voit valita näytettäväksi suosikkiprojektisi sekä maksimissaan 20 viimeisintä kellotusta.

Kellotuksen muistutukset

Aseta itsellesi muistutuksia Kellotukseen liittyen. Muistutukset näkyvät työpäivinä haluamasi ajankohtana.

Tuntikirjausehdotukset

Hallitse, mitä tietoja näytetään Ehdotetut tuntikirjaukset -osiossa Tunnit & kulut -näkymässä:

• Viimeisimmät kirjaukset
  • Projektit, joille sinut on resursoitu
  • Suosikkiprojektit

Tuntikirjaus

Hallinnoi, kopioidaanko tuntikirjauksen kuvaus edelliseltä kirjaukselta. Kun asetus on käytössä, kuvaus kopioidaan edelliseltä kirjaukselta, joka on kirjattu samalle projektille/vaiheelle/työlajille.

Tunnit & kulut -näkymä

Hallinnoi, näytetäänkö viikonloput Tunnit & kulut -näkymässä.

Tuntikirjausten pyöristys

Ota työtuntien pyöristys käyttöön ja aseta säännöt miten tunnit pyöristetään. Kun toiminto on käytössä, pyöristys voidaan tehdä helposti viemällä hiiri työtunnin päälle. Kun viet hiiren pyöristyspainikkeen päälle, näet myös kirjauksen pyöristyssäännön, kuten esimerkiksi "Pyöristä ylöspäin lähimpään 15 minuuttiin".

Kalenteri & aktiviteetit

Määritä, mitä näytetään Aikataulu > Kalenteri -näkymässä:

• päivän alkamis- ja päättymisajankohdat
  • viikon aloituspäivä
  • näytetäänkö viikonloput (viikkonäkymässä)
  • ryhmitelläänkö samanlaiset kalenteritapahtumat

Asetuksia voidaan myös muokata Kalenteri-näkymässä.

Käyttöoikeudet

Tarkastele käyttöoikeuksiasi yksityiskohtaisemmin. Muokataksesi käyttöoikeuksia, ole yhteydessä esihenkilöösi tai yrityksesi pääkäyttäjään.

SOAP API

Ota käyttöön SOAP API -rajapinta, ja luo API-avain ottaaksesi käyttöön tiedonsiirto Severan ja kolmannen osapuolen ohjelmien välillä. Täältä voit myös tarkistaa aiemmin luodun API-avaimen tai nollata olemassa oleva API-avain.