Severa-Netvisor -integraatio mahdollistaa asiakkaiden, tuotteiden ja laskentakohteiden siirron Severasta Netvisoriin reaaliaikaisesti. Lisäksi Severasta voidaan siirtää myyntilaskut, matkalaskut ja tuntikirjaukset Netvisoriin sekä ostolaskut Netvisorista Severaan. Nämä siirrot tehdään aina Netvisorin kautta, jolloin käyttäjällä on myös mahdollisuus varmistaa siirrettävien tietojen oikeellisuus.

Liittymän asetuksissa on mahdollista valita mitä tietoja halutaan siirrettävän, asettaa tarvittavat oletustiedot skeä määrittää laskentakohteiden vastaavuudet järjestelmien välillä. Liittymä tukee myös valuuttalaskuja (Severassa Monivaluutta-lisäosa), mutta yrityksen kotivaluutan tulee olla sama molemmissa järjestelmissä laskujen siirtymiseksi oikein.