Raportin tallentaminen onnistuu raportin luomisen yhteydessä klikkaamalla Tallenna nimellä -painiketta. Voit tallentaa raportin joko omaksi raportiksi, tai jakaa sen halutuille käyttöoikeusprofiileille. Tallennuksen jälkeen raportti on löydettävissä raporttigalleriasta Raportit > Raporttigalleria.

Voit myös merkitä raportin suosikiksi, jolloin löydät sen nopeasti esim. ylävalikon Raportit-osiosta. Raportteja on myös mahdollista ladata Excel- sekä CSV-tiedostomuodossa ulos Severasta. Severan raporteista graafiset raportit (esim. Taloustiedot aikajanalla) pylväsdiagrammiraportteja ei ole mahdollista ladata tiedostomuodossa ulos.