Laskun hyvittäminen tapahtuu avaamalla lasku, joka halutaan hyvittää. Laskun vasemmassa alakulmassa Lisää toimintoja -valikossa on toiminto Hyvitä. Toiminto on aktiivinen vain silloin, kun lasku on sellaisessa laskun tilassa, jonka laskun tilojen asetuksissa on määritelty valinnat Ei muokattavissa, Laskunumero, ja Lähetetty.

Klikkaamalla Hyvitä, tulee valita, luodaanko hyvityslasku sekä uusi lasku vai pelkkä hyvityslasku. Hyvityslaskua ei voi missään tilanteessa poistaa järjestelmästä sen jälkeen, kun se on luotu.

Osahyvityksen tekeminen tapahtuu siten, että uudelle laskulle lisätään manuaalinen miinusmerkkinen rivi. Rivi syötetään klikkaamalla Lisää maksuerä tai muu kulu -painiketta. Määritä määräksi negatiivinen arvo esim. -1 ja yksikköhinnaksi positiivinen arvo, esim. 100 €. Näin rivin arvo on -100 € ja se vähennetään laskun kokonaissummasta.