Yrityksen asetukset koko yrityksen muotoiluun, logoihin ja määrityksiin liittyviä asetuksia.

Yrityksen tiedot

Tässä osiossa näet yrityksen perustiedot kuten yrityksen nimi, y-tunnus, osoite sekä puhelinnumero. Klikkaa riviä tai valikkoa lisätäksesi tai muokataksesi tietoja. Tiedot tallentuvat automaattisesti.

Pankkitilit

Pankkitlit näytetään laskuilla maksamista varten. Pankkitilit tieto sisältää pankin nimen, tilinumeron (IBAN) sekä BIC/SWIFT -koodin. Voit lisätä useampia eri pankkitilitietoja ja ne kaikki näytetään laskulla maksamista varten.

Voit määrittää yksiköille omat pankkitilit, jos samaa Severaa käyttää useampi yritys (yksikkö). Pankkitiliä lisättäessä/muokatessa voit valita ne yksiköt valikosta, joille on määritetty y-tunnus.

Pankkitilin lisääminen

Valitse Asetukset > Organisaatio > Yrityksen asetukset > Pankkitilit lisätäksesi uuden pankkitilin. Anna sille nimi, IBAN, BIC/SWIFT -koodi sekä valitse yksikkö (valinnainen).

Pankkitilien muokkaaminen

Klikkaa olemassaolevan pankkitilin päällä muokataksesi sen tietoja. Muokkaa halutut tiedot ja valitse Tallenna.

Pankkitilin poistaminen käytöstä/kokonaan

Vie hiiri pankiitilirivin päälle poistaaksesi pankkitilin pois käytöstä tai kokonaan .

Verkkolaskutus

Syötä yrityksesi verkkolaskutiedot. Näitä tietoja käytetään, kun käytössä sähköisen laskutuksen integraatio. Lisää verkkolaskuosoite sekä välittäjän tunnus.

Muotoilu & kieli

Täällä määritettyjä tili, muotoilu ja aikavyöhyke tietoja käytetään esimerkiksi, kun luot uuden asiakkaan.

Muut asetukset

Täällä näkyvä valuutta on organisaation oletusvaluutta eikä sitä ole mahdollista muokata.

Logot

Lataa yrityksenne logo tänne. Logoa käytetään laskujen, tarjouksien ja matkalaskujen PDF-tiedostoilla.

Voit määrittää yksiköille omat logot, jos samaa Severaa käyttää useampi yritys (yksikkö). Logoa lisättäessä voit valita ne yksiköt valikosta, joille on määritetty y-tunnus.

Alatunniste

Määritä alatunniste, joka näytetään organisaation laskujen ja tarjousten PDF:llä. Käytä tägejä hakeaksesi yrityksen tietoja, kuten Organisaation nimi, Osoite, ja Y-tunnus.

Alatunnisteen vapaa teksti editori tukee seuraavia muotoiluasetuksia:

• Neljä eri tekstikokoa: Otsikko 1, otsikko 2, normaali ja pieni
  • Lihavointi, kursivointi ja alleviivaus
  • Numero- ja valintalista

Kun käytössä on Yksikköhiearkia-lisäosa ja yksiköt on tytäryhtiöitä, voidaan näille määrittää alatunniste käyttöön yksiköiden asetuksista.