Käyttäjän avainsanat ovat tunnisteita, joilla voidaan tunnistaa työntekijän rooli, taidot, sertifiointi tai sijainti. Avainsanoja voidaan käyttää esimerkiksi raportoinnissa rajaamaan tuloksia sekä suodattimena resursointi henkilöittäin -näkymässä.

Käyttäjän avainsanojen hallinnointi

Voit hallita käyttäjän avainsanoja valitsemalla Asetukset > Käyttäjät > Käyttäjän avainsanat. Voit lisätä haluamasi avainsanat sekä muokata olemassaolevia. Avainsanaa muokatessa näet kuinka monella käyttäjällä avainsana on käytössä ja näet listan käyttäjistä.

Poistaaksesi avainsana käytöstä tai kokonaan, vie hiiri avainsanan päälle ja valinnat näkyvät rivin perässä. Kun poistat avainsanan kokonaan johon on linkitettynä käyttäjiä, järjestelmä kysyy vaihdetaanko käyttäjille käyttöön jokin toinen avainsana vai poistetaanko avainsanan linkitys.

Kun poistat avainsanan käytöstä, se jää edelleen käyttöön olemassaoleville käyttäjille, mutta sitä ei voi lisätä enää uusille käyttäjille.

Lisää avainsanoja käyttäjille

Pääset lisäämään avaisanoja käyttäjille menemällä Työkalut > Käyttäjien hallinta. Avaa haluttu käyttäjä ja valitse Työntekijän asetukset > Käyttäjän avainsanat. Lisää halutut avainsanat.