Suosittelemme tallentamaan useimmin tarvitsemasi raportit raporttigalleriaan. Käyttöoikeuksista riippuen voit tallentaa raportin omaksi tai jaetuksi.

Omat raportit näkyvät vain sinulle ja voit lisätä niitä omille työpöydillesi. Kun haluat luoda jaetun raportin, valitse mille käyttöoikeustasoille haluat jakaa raportin tai lisää se jaetulle työpöydälle. Löydät kaikki tallentamasi raportit raporttigalleriasta.

Jos sinulla on raportteja, joita tarvitset päivittäin, suosittelemme lisäämään ne työpöydälle. Jos tarvitset raportteja harvemmin, tallenna ne suosikkiraportiksi, jolloin löydät ne helposti ylänavigaatiosta. Omien raporttien lisäksi löydät myös sinun käyttöoikeusprofiilille jaetut raportit samasta paikasta.

Käyttäjä, jolla on raporttien jakamisoikeudet, näkee kaikki jaetut raportit Raporttigalleriasta.