Kyllä on! Voit uudelleenaktivoida inaktiivisen käyttäjätunnuksen pääkäyttäjän oikeuksilla Käyttäjien hallinnan kautta. Siirry rattaan kuvakkeesta > Käyttäjien hallinta > valitse Suodattimet-kohdasta suodatin Aktiivinen/Inaktiivinen > Ei aktiviinen.

Tällä suodattimella saat kaikki ympäristössä olevat inaktiiviset käyttäjät listalle. Voit hakea haluamasi käyttäjän ja klikata hänen nimestään siirtyäksesi hänen profiiliinsa:

1. Profiilin oikeasta yläkulmasta klikkaa Aktivoi käyttäjä.
  2. Mikäli tilauksessanne on vapaita käyttäjälisenssejä, voit käyttää lisenssin käyttäjän uudelleenaktivointiin. Mikäli tilauksessasi ei ole vapaita käyttäjälisenssejä, voit käyttäjän aktivoinnin yhteydessä ostaa uuden käyttäjälisenssin.
  3. Luo käyttäjälle uusi työsopimus tai jatka vanhaa työsopimusta.
  4. Tallenna tiedot. Tämän jälkeen käyttäjä voi kirjautua jälleen Severaan.