Tiedostojen & linkkien avainsanat auttavat sinua tunnistamaan ja löytämään Severaan lisätyt tiedostot ja linkit. Avainsanojen hallinnointi tulisi tehdä pääkäyttäjän toimesta, joka määrittää käytössä olevat sekä poistaa tarpeettomat avainsanat. Kun projektille tai myyntityölle lisätään tiedosto tai linkki, voidaan niille määrittää yksi tai useampi avainsana.

Tiedostojen ja linkkien avainsanojen hallinnointi

Asetukset > projektinhallinta > Tiedostojen & linkkien avainsanat alta voit hallinnoida avainsanoja. Voit lisätä haluamasi avainsanat sekä muokata olemassaolevia. Avainsanaa muokatessa näet kuinka monella tiedostolla ja linkillä avainsana on käytössä ja näet listan niistä.

Poistaaksesi avainsana käytöstä tai kokonaan, vie hiiri avainsanan päälle ja valinnat näkyvät rivin perässä. Kun poistat avainsanan kokonaan johon on linkitettynä tiedostoja ja linkkejä, järjestelmä kysyy vaihdetaanko niille käyttöön jokin toinen avainsana vai poistetaanko avainsanan linkitys.