Severassa käyttäjä voidaan inaktivoida, mutta käyttäjää ei voi poistaa kokonaan. Tällöin kaikki historiadata on tallessa, mutta käyttäjä ei voi kirjautua ja tunnusta varten oleva käyttäjälisenssi vapautuu.

Valitse Asetukset > Käyttäjien hallinta ja etsi käyttäjä. Klikkaa riviä avataksesi käyttäjätunnuksen. Kun klikataan Inaktivoi käyttäjä -painiketta, varmistusikkuna avautuu ja voit valita mitä käyttäjälisenssille halutaan tehdä: Pidetään tai poistetaan se tilaukselta. Sinun tulee myös päättää käyttäjän työsopimus.

• Jos käyttäjällä on alaisia, tulee sinun valita uusi esimies näille käyttäjille.
  • Jos käyttäjälle ei ole määriteltynä esimiestä (Organisaation ylin), tulee sinun valita uusi organisaation ylin.
  • Jos käyttäjä on määritettynä palveluehtojen hyväksyjäksi, tulee sinun valita uusi palveluehtojen hyväksyjä.