Kyllä voit! Kun lasku hyvitetään, laskulla olleet rivit merkitään ei-laskutettaviksi. Voit kuitenkin luoda uuden laskun näistä samoista riveistä luomalla tyhjän laskun esimerkiksi projektilla, klikkaamalla vihreää Luo lasku -painiketta. Avaa laskun kohta Laskuttamattomat nimikkeet. Aktivoi liukukytkimestä Näytä ei-laskutettavat, niin saat hyvitetyt rivit esiin. Klikkaa rivit aktiiviseksi valintaruuduista, ja valitse niille näkymän yläosaan avautuvasta valikosta toiminto Laskuta nyt. Rivit nousevat tämän jälkeen laskulle laskuriveiksi, ja voit viimeistellä laskun ja lähettää se normaalisti eteenpäin.