Yhteyshenkilön roolit helpottavat tunnistamaan työn tai vastuun, joka vain muutamalla yrityksen käyttäjällä on ja se auttaa kertomaan kuka yhteyshenkilö on vastuussa erityyppisistä kysymyksistä tai toiminnoista. Yhteyshenkilöiden roolit voivat olla esimerkiksi tietoa laskutusyhteyshenkilöstä, pääkäyttäjästä tai päätöksentekijästä.

Yhteyshenkilölle voidaan määrittää vain yksi rooli.

Yhteyshenkilön roolien hallinnointi

Asetukset > Asiakkaan & yhteyshenkilöt > Yhteyshenkilön roolit alta voit hallinnoida rooleja. Voit lisätä haluamasi roolit sekä muokata olemassaolevia. Roolia muokatessa näet kuinka monella käyttäjällä se on käytössä ja näet listan käyttäjistä.

Poistaaksesi roolin käytöstä tai kokonaan, vie hiiri sen päälle ja valinnat näkyvät rivin perässä. Kun poistat roolin kokonaan johon on linkitettynä yhteyshenkilö, järjestelmä kysyy vaihdetaanko yhteyshenkilölle käyttöön jokin toinen rooli vai poistetaanko roolin linkitys.

Kun poistat roolin käytöstä, se jää edelleen käyttöön olemassaoleville yhteyshenkilöille, mutta sitä ei voi lisätä enää uusille.