Työntekijänä haluat nähdä mitä sinun tulee tehdä. Voit halutessasi avata Resursointinäkymän vasemman laidan valikosta, mutta näet myös sinulle allokoidut tunnit Aikataulu > Resurssiallokaatiot -osiossa. Tässä näkymässä näet sinulle resursoidut tunnit ja akviteetit vierekkäin, jolloin saat kokonaisvaltaisemman kuvan tehtävistä töistä.

Voit rajata näkymää oikean yläkulman suodattimien avulla. Jos sinulla on oikeudet muihin käyttäjiin, voit rajata näkymää käyttäjän mukaan.

Kun resurssien allokointia käytetään niin Tunnit & Kulut -osiossa näytetään jokaisen tuntikirjauksen perässä, kuinka paljon käyttäjälle resursoituja tunteja on vielä jäljellä. Näin käyttäjän on helpompi seurata kuinka paljon hänellä on vielä tunteja käytettävissä. Näkymän alareunaan tulee myös näkyviin Ehdotetut tuntikirjaukset -kohta, joka ehdottaa tuntikirjauksia resursoinnin perusteella.