Lataa ilmainen Severa-mobiilisovellus iOS- tai Android-laitteellesi ja saat helpon pääsyn Severa-ympäristöösi missä tahansa oletkin!

Voit kirjautua sisään Single sign-on kirjautumismenetelmällä (Google ja Microsoft) tai käyttäen käyttäjänimeä ja salasanaa. Jos sinulla ei ole vielä salasanaa, voit hankkia sellaisen käyttäen kirjautumissivulta löytyvää Unohditko salasanasi? -vaihtoehtoa.

Onnistuneen kirjautumisen jälkeen työpöytä avautuu, jossa voit nopeasti syöttää tunteja tai tarkistaa aktiviteetteja, jotka vaativat huomiotasi. Yläreunassa näet seuraavan aktiviteettisi kuluvalle päivälle ja saat avattua sen näkymästä. Jos olet suorittanut kaikki aktiviteetit tai tälle päivälle ei ole mitään aktiviteetteja, näet tekstin "Kaikki päivän aktiviteetit on tehty".

Hakutoimintoa käyttämällä voit helposti löytää ja päästä käsiksi asiakkaisiin, yhteyshenkilöihin, myyntitöihin ja projekteihin. Käytä työpöytää tai alaosan navigointia siirtyäksesi sovelluksessa. Lisäpainikkeen alta löydät myös profiilisi asetukset ja äskettäin vieraillut paikat, joten jos haluat vaihtaa näkymiä, voit tehdä sen helposti täältä!

Jos haluat lisätä uusia asiakkaita, myyntitöitä jne., napsauta vain vihreää + kuvaketta avataksesi valikon ja jatka siitä eteenpäin.

Työtunnit

Työtunnit näkymässä voit nopeasti tarkastella, muokata ja lisätä tuntikirjauksia ja poissaoloja. Siirry viikolta toiselle käyttäen viikkonauhaa. Viikkonäkymän yläosassa näet päivittäiset työtuntien odotetut määrät ja alaosassa viikon aikana kirjatut kokonaistunnit. Jokaiselle päivälle näet syötettyjen tuntien määrän, joten on helppo nähdä, jos joiltakin päiviltä puuttuu tunteja.

Lisää työtunnit käyttämällä + painiketta tai avaa päivä syöttääksesi työtunnit ja poissaolot. Kun olet syöttänyt tunnit, merkitse päivä valmiiksi muuttaaksesi päivän vihreäksi näkymässä ja viikkomuodossa. Poista tunteja/poissaoloja avaamalla päivä ja vetämällä merkintää vasemmalle.

Kellotus

Kellotuksen avulla voit helposti seurata eri tehtäviin käytettyä aikaa ja kirjata ne työtunneiksi. Aloita seuranta ja keskeytä tallennus, kun olet valmis. Syötä tunnit valitsemalla projekti ja vaihe kirjaukselle. Jos haluat poistaa kellotuksen, pyyhkäise se vasemmalle. Voit selata sovelluksessa tai laittaa puhelimen pois ja tallennus jatkuu, kunnes pysäytät sen.

Aktiviteetit

Aktiviteetit näkymä listaa kaikki käynnissä olevat aktiviteetit. Myöhässä olevat aktiviteetit näytetään ensin, joten sinun on helpompi reagoida niihin. Tässä näkymässä voit helposti merkitä aktiviteetin suoritetuksi pyyhkäisemällä oikealle.

Lykkää tai muokkaa aktiviteettiä pyyhkäisemällä vasemmalle. Jos aktiviteetti on linkitetty asiakkaaseen, voit myös lähettää sähköpostia tai tekstiviestin yhteyshenkilölle kertoaksesi, että olet tulossa, mutta saavut hieman myöhässä kokoukseen.

Aktiviteetit -näkymässä voit lisätä erilaisia aktiviteetteja (projektitehtävä, to-do, jne.), mutta poissaolot voidaan lisätä vain Tuntikirjausnäkymän tai Lisää uusi -painike (+) kautta, joka löytyy työpöydältä.

Myynti

Lisää uusi tai näytä ja hallitse käynnissä olevia myyntitöitäsi valitsemalla Myynti työpöydältä tai alavalikosta. Käytä haku toimintoa etsiäksesi tiettyä myyntityötä tai nähdäksesi ne odotetun tilauspäivämäärän tai myynnin tilan perusteella. Avaa myyntityö nähdäksesi tarkempia tietoja, kuten suunnitellut aktiviteetit.

Matkakulut

Tarkastele, muokkaa ja lisää matkakuluja avaamalla Matkakulut työpöydältä tai alavalikosta. Voit myös helposti liittää kuitit tänne.

Projektit

Lisää uusi tai näytä ja hallitse käynnissä olevia projektejasi valitsemalla Myynti työpöydältä tai alavalikosta. Käytä hakua etsiäksesi tiettyä projektia tai tarkastellaksesi projekteja niiden deadlinen tai asiakkaan perusteella. Avaa projekti nähdäksesi sen KPI-luvut ja projektisuunnitelma.

Asiakkaat

Lisää uusi tai näytä ja hallitse olemassaolevia asiakkaita ja asiakkaan yhteyshenkilöitä valitsemalla Asiakkaat työpöydältä tai alavalikosta. Jos tapaat asiakkaasi toimistossaan, klikkaa vain osoitetta ja kartta avaa osoitteen, joka auttaa sinua navigoinnissa.

Maksuerät

Tarkastele, muokkaa ja lisää maksueriä myyntitöihin ja projekteihin. Jos sinun täytyy poistaa olemassa oleva maksuerä, avaa maksuerä muokkustilaan ja poista-vaihtoehto tulee näkyviin.