Voit lisätä uusia käyttäjiä, inaktivoida olemassa olevia sekä tarkastaa käyttäjälisenssien määrän Käyttäjien hallinta -näkymässä. Aloita siirtymällä Asetukset > Käyttäjät > Käyttäjien hallinta.

Sarakkeisiin tehdyt muutokset tallentuvat, joten palatessasi näkymä näyttää samalta. Suodattimet sen sijaan palautuvat aina oletukseksi.

Massapäivitys

Voit päivittää esimiehen, yksikön sekä oletystyölajin useammalle käyttäjälle yhdellä kertaa. Valitse halutut käyttäjät, joille muutoksia halutaan tehdä ja toimintovalikko avautuu.

Käyttäjälisenssit ja tilaukset

Oikeassa yläkulmassa näet yrityksenne vapaiden lisenssien määrän.

Kun olet kirjautunut pääkäyttäjänä, jolla on tilausoikeudet ( Asetukset & ominaisuudet > Muokkaa asetuksia ja hallinnoi tilausta & ominaisuuksia), voit lisätä uuden käyttäjän vaikka vapaita lisenssejä ei olisi vapaana.

Kun napsautat Lisää käyttäjä -painiketta, sinulla on mahdollisuus lisätä käyttäjä inaktiivisena tai lisätä käyttäjän sekä tilata käyttäjälisenssin samalla. Näet kuukausittaisen- sekä kokonais veloituksen varauksesta kuluvalle laskutuskaudelle ennen jatkamista.

Sinulla voi myös olla jo maksettu käyttäjälisenssi, joka ei näy vapaana lisenssinä. Tämä voi tapahtua silloin, kun inaktivoit käyttäjän ja poistat samalla käyttäjälisenssin. Tällöin uutta käyttäjätunnusta lisättäessä näet, että sinulla on jo maksettu käyttäjälisenssi jota voit käyttää.

Käyttäjätunnusta inaktivoitaessa voit valita pidetäänkö käyttäjälisenssi vai ei. Jos olet lisäämässä uutta käyttäjätunnusta inaktivoitavan tunnuksen tilalle, voit pitää käyttäjälisenssin, mutta muussa tapauksessa voit poistaa käyttäjälisenssin samalla jolloin siitä ei tule erillistä kustannusta seuraavalle laskutuskaudelle.

Jos olet kirjautunut rajoitetuilla oikeuksilla:

• Voit lisätä aktiivisia käyttäjiä, kun lisenssejä on vapaana
  • Voit lisätä käyttäjän inaktiivisena, kun lisenssejä ei ole vapaana.
  • Et voi aktivoida käyttäjiä, jos lisenssejä ei ole vapaana