DocStarter-ohjelmistosta löytyy rajapinta Severaan, jonka avulla Severan projektitieto ja projektiin liittyvät henkilötiedot siirretään DocStarteriin. DocStarter lisää tiedot automaattisesti uusiin asiakirjoihin.

Jotta rajapinnan käyttöönotto onnistuu, Severassa tulee olla kytkettynä SOAP API -rajapinta. Mikäli teillä ei ole vielä rajapintaa kytkettynä, saatte kytkettyä sen suoraan yrityksenne tilauksen hallinnasta. Katso tarkempi ohjeistus rajapinnan käyttöönottamisesta. Kun SOAP API on käytössä, voit luoda rajapinnan tarvitseman API-avaimen.

Varsinainen käyttöönotto tapahtuu DocStarterin puolelta, jossa käyttäjä-asetuksiin lisätään API-avain. Rajapinnan on toteutuksen käyttötuki ja kehittäminen tarjotaan DocStarterin toimesta.