DocStarter-ohjelmistosta löytyy rajapinta Severaan, jonka avulla Severan projektitieto ja projektiin liittyvät henkilötiedot siirretään DocStarteriin. DocStarter lisää tiedot automaattisesti uusiin asiakirjoihin.

Jotta rajapinnan käyttöönotto onnistuu, Severassa tulee olla kytkettynä Severan SOAP API -rajapinta. Mikäli teillä ei ole vielä API:a kytkettynä, saatte kytkettyä sen suoraan Severan Laajennukset-osion kautta. Ks. Rajapinnan lisääminen käyttöön. Kun Severa API on käytössä, voit luoda rajapinnan tarvitseman API-avaimen.

Varsinainen käyttöönotto tapahtuu DocStarterin puolelta, jossa käyttäjä-asetuksiin lisätään API-avain. Rajapinnan on toteutuksen käyttötuki ja kehittäminen tarjotaan DocStarterin toimesta.