Muokataksesi Tunnit & kulut -osion tietoja, valitse Asetukset, joka löytyy Merkitse päivä/viikko valmiiksi -painikkeen vierestä.

Ehdotukset

Voit nopeuttaa tuntien kirjaamista valitsemalla mitä rivejä näytetään oletuksena. Tällöin sinun ei tarvitse aina etsiä projektia tai vaihetta kirjausnäkymästä. Kun projekti tai vaihe merkitään valmiiksi, ei sitä enää näytetä ehdotetuissa riveissä.

Ehdotukset perustuen viimeisimpiin kirjauksiin

Näyttää ne projektit, joille olet lisännyt kirjauksia edelliselle viikolle/viikoille tai päivälle/päiville. Voit määrittää viikkojen tai päivien määrän, jota käytetään pohjana. Esimerkiksi kirjaukset edellisiltä 2:lta viikolta näyttää kaikki projetit/vaiheet, joille olet tehnyt kirjauksia viimeisen kahden viikon aikana.

Projektit, joille minut on resursoitu

Kun Resursointi-lisäosa on käytössä, voit valita näytetäänkö projektit/vaiheet joille sinut on resursoitu kyseisellä viikolla.

Ehdotetut tunnit resursoinneistani

Kun Resursointi-lisäosa on käytössä, näet ne tunnit, jotka sinulle on resursoitu kyseiselle päivälle. Tunnit näytetään kursivoituna vaaleansinisellä taustalla, joten tunnit on helppo huomata.

Suosikkiprojektini

Näyttää ne projektit, jotka olet merkinnyt suosikeiksi.

Näytä viikonloput

Voit valita näytetäänkö viikonloput vai ei. Launtaille ja sunnuntaille kirjatut tunnit lasketaan kokoinaistuntimäärään vaikka viikonloppuja ei ole valittu näytettäväksi.

Kopioi kuvaus edelliseltä kirjaukselta

Tuntikirjauksen kuvaus voidaan syöttää manuaalisesti tai se voidaan kopioida automaattisesti edellisestä kirjauksesta kyseiselle projektille/vaiheelle/työlajille.

Päivän kopiointi

Valitse kopioitavien kirjauksien tyypit (esimerkiksi työtunnit ja aikakirjaukset), kun käytät Kopioi edellinen päivä, Tuo tietyltä päivältä tai Kopioi tietylle päivälle toimintoja.

Pyöristys

Riippuen siitä, millä tasolla sinun tarvitsee raportoida tuntejasi, voit myös pyöristää tuntikirjauksia. Ota työtuntien pyöristys käyttöön, ja aseta säännöt tuntien pyöristämiselle.

Kun toiminto on käytössä, pyöristys voidaan tehdä helposti viemällä hiiri työtunnin päälle. Kun viet hiiren pyöristyspainikkeen päälle, näet myös kirjauksen pyöristyssäännön, kuten esimerkiksi "Pyöristä ylöspäin lähimpiin minuutteihin".