Severassa navigointi koostuu kahdesta eri asiasta: vasemman laidan yhteenveto-sivujen (sivunavigaatio) ja ylälaidan toimintovalikon (ylänavigaatio) kautta. Voit myös etsiä tietoa oikean ylälaidan Haku-kentän kautta. Haulla voi etsiä muun muassa asiakkaan- ja projektin nimellä sekä numerolla, y-tunnuksella, yhteyshenkilön nimellä ja puhelinnumerolla, laskun numerolla ja niin edelleen. Also a variety of information like project and customer names often act as links to help in navigation.

Oletuksena haku palauttaa aktiiviset asiakkaat sekä avoimet myyntityöt ja projektit, mutta voit laajentaa haun inaktiivisiin asiakkaisiin sekä suljettuihin myyntitöihin ja projekteihin. Pääkäyttäjä voi hallinnoida astusta myös yritystasolla Asetukset > Yritystiedot > Pikahaku -osiossa. Jos et halua muuttaa asetusta yritystasolla, voit silti hakea suljettuja projekteja sekä inaktiivisia asiakkaita. Hakuvalinta tulee näkyviin, kun kirjoitat hakukenttään vähintää kolme merkkiä.

Käyttämällä sivunavigaatiota pääset yhteenveto-sivuille. Tässä näkymässä voit käyttää suodattimia rajaamaan hakutuloksia. Kun käytät suodattimia, jäävät ne muistiin seuraavia poikkeuksia lukuunottamatta.

Suodattimet Laskutettavissa-suodatin palautetaan aina kuluvaan päivään, kun poistut näkymästä.
Laskutus Käyttäjä-suodatin palautetaan aina oletukseksi, kun poistut näkymästä.
Tunnit & kulut Käyttäjä-suodatin palautetaan aina oletukseksi, kun poistut näkymästä.
Aikataulu Käyttäjä-suodatin palautetaan aina oletukseksi, kun poistut näkymästä.