Voit luoda uuden projektin ylänavigaation kautta valitsemalla Uusi > Projekti tai klikkaamalla Projektit-osiota sivunavigaatiossa. Syötä vain tiedot ja Tallenna.

Valuuttaa ei voi muuttaa sen jälkeen, kun uusi projekti on tallennettu, joten jos käytät useita valuuttoja (Monivaluutta-lisäosa vaaditaan) tulee oikea valuutta valita projektin luonnin yhteydessä.

Tallennuksen jälkeen sinut ohjataan suoraan projektikortille. Voit muokata projektin asetuksia tai lisätä aktiviteetteja ja muistiinpanoja. Kaikki projektille linkitetyt aktiviteetit näkyvät Aktiviteetit -osiossa, jossa voit myös helposti muokata niitä. Myynti-välilehdellä voit myös helposti tarkastella projektille lisättyjä tarjouksia ja tiedostoja, sekä lisätä uusia tarvittaessa.

Mikäli poistut projektilta, pääset sille takaisin klikkaamalla projektin nimeä missä tahansa järjestelmän kohdassa. Ylänavigaation Historia-painikkeesta pääset myös nopeasti viimeisimpiin 10:een paikkaan, joissa olet käynyt.

Projektikortti

Projektikortti on jaettu viiteen eri välilehteen:

• Myynti: Myyntien edistymiseen liittyvät tiedot ja projektin aktiviteetit.
  • Projektisuunnitelma: Projektin vaiheet, työtunnit ja niiden arviot sekä aikataulut.
  • Kollaboraatio: Projektin muistiinpanot ja projektitehtävät Kanban-taulukossa.
  • Taloustiedot: Projektin hinnoittelu, maksuerät ja kulut sekä taloustiedot.
  • Projektin asetukset: Projektikohtaiset asetukset, kuten oletuslaskutusasetukset ja yleisasetukset.

Näkymän yläreunassa näytetään projektin nimi, numero sekä projektipäällikkö. Asiakkaan nimi näytetään linkkinä projektin nimen alapuolella, joten voit siirtyä projektikortilta helposti asiakaskortille. Projektin kuvaus voidaan näyttää ja piilottaa. Tarkastellessasi kuvausta näet myös milloin projekti on luotu ja kenen toimesta. Jos projektia on päivitetty, se näytetään myös tässä kohdassa.

Projektin tila voidaan asettaa erillisestä valikosta Projektipäällikkö-asetuksen vierestä. Mikäli projektin tila on valittu, näet tilan nimen suoraan, mutta mikäli haluat nähdä kuvauksen, täytyy tila avata klikkaamalla.

Jos projekti täytyy sulkea tai poistaa, löydät valinnan Luo lasku -painikkeen oikealta puolelta.

Et voi poistaa projektia jolla on työtunteja, aktiviteetteja, maksueriä tai muita kuluja, tarjouksia tai laskuja.

Voit helposti laskuttaa projektin klikkaamalla Luo lasku -painiketta. Painikkeessa näkyy laskutusta odottavan summa. Mikäli projektilla ei ole vielä mitään laskutettavaa, voit luoda painikkeesta uuden vedos-laskun ja lisätä laskurivit laskulle manuaalisesti.