Voit luoda uuden myyntityön ylänavigaation kautta valitsemalla Uusi > Myyntityö tai klikkaamalla Myynti-osiota sivunavigaatiossa. Syötä vain tiedot ja Tallenna.

Valuuttaa ei voi muuttaa sen jälkeen, kun myyntityö on tallennettu, joten jos käytät useita valuuttoja (Monivaluutta-lisäosa vaaditaan) tulee oikea valuutta valita projektin luonnin yhteydessä.

Tallennuksen jälkeen sinut ohjataan suoraan luomallesi myyntityölle. Voit muokata myyntityön asetuksia tai lisätä aktiviteetteja ja muistiinpanoja. Kaikki myyntityölle linkitetyt aktiviteetit näkyvät Aktiviteetit -osiossa, jossa voit myös helposti muokata niitä. Myynti -välilehdellä voit myös helposti tarkastella myyntityölle lisättyjä tarjouksia ja tiedostoja, sekä lisätä uusia tarvittaessa.

Mikäli poistut myyntityöltä, pääset sille takaisin klikkaamalla työn nimeä missä tahansa järjestelmässä. Ylänavigaation Historia -painikkeesta pääset myös nopeasti viimeisimpiin 10:een paikkaan, joissa olet käynyt.