Siirry pääsisältöön

Myyntityön poistaminen tai päättäminen

Myyntityö voidaan poistaa tai päättää, riippuen siitä, onko työlle ehditty tehdä jo tarjouksia tai laskutusta. Toiminnot löytyvät myyntityön oikean yläkulman kolmen pisteen toimintovalikon alta.

 

Myyntityön poistaminen

 

Myyntityö voidaan poistaa mikäli työlle ei ole vielä luotu laskutusta tai tarjouksia. Poista myyntityö avaamalla oikean yläkulman kolmen pisteen toimintovalikko, ja valitse Poista projekti.

 

Myyntityön päättäminen

 

Jos myyntityötä ei voida poistaa, eli työlle on luotu tarjouksia tai laskuja, voit sulkea eli päättää myyntityön valitsemalla oikean yläkulman toimintovalikon alta Päätä projekti. Sulkeminen piilottaa työn listauksista, mutta tiedot säilyvät raporteilla suodattimien avulla.

 

Tuntikirjausten siirtäminen myyntityöltä toiselle

 

Mikäli on tarve siirtää tuntikirjaukset myyntityöltä toiselle, esimerkiksi poistamisen vuoksi, voidaan siirto tehdä myyntityön kautta kätevästi massapäivityksen avulla:

 

  1. Avaa myyntityön Projektisuunnitelma-välilehti

  2. Siirry Vaiheet-osioon ja klikkaa kokonaistuntimäärää nähdäksesi raportin

  3. Valitse halutut rivit valintaruuduista

  4. Valitse Valitse toiminto > Vaihda projekti ja vaihe > Päivitä

 

Avainsanat: myyntityö, työ, poistaminen, myyntityön poistaminen, myyntityön päättäminen, tuntien siirto

Vastasiko tämä kysymykseesi?